Hej kära besökare, gäster, utställare, vänner, släkt och familj!

Jag måste få tacka min familj (Mimmi, Rosie, My, Lee, Dino), mina vänner (Ulla-Britt och Christer) för all hjälp med marknaden. Jag tackar också alla utställare och besökare som gjorde dagen så lyckad. Det kom så många besökare så flera utställare sålde slut på sina varor. Våra goda frasvåfflor såldes också slut. Jag vill också tacka tidningarna helahalsingland, Ljusnan, Falukuriren, Dalademokraten som skrev så bra om marknaden och till sist tackar jag alla som har klickat och delat min sida på facebook och instagram. Här kan ni titta på en film från marknaden.

Vi syns nästa år, 3 augusti 2019 klockan 10.00 - 16.00.

 

Marknad_bild_2.jpg Notis_i_Ljusnan_ang_marknaden_2018.jpg  
 Marknad på Herrgården 4/8  Notis i tidningen Ljusnan  

 


Välkommen till Prästgårdens bed & breakfast och vandrarhem.

 

Bo på gränsen mellan Dalarna, Gävleborgs län och i Hälsinglands rike. Här kan vi erbjuda er ett trivsamt och personligt boende, till humana priser, i en lugn historisk och intressant miljö. Vi bemöter alltid våra gäster med ett hjärtligt leende och en trevlig attityd.

 

Prästgården ligger bredvid Svabensverks Herrgård i byn Svabensverk, 6 mil norr om Falun och 4 mil söder om Edsbyn/Alfta längst riksväg 50. Svabensverks by ligger mellan sjöarna Amungen och Hämmen, där ni kan fiska och bada. Bredvid Herrgården flyter Bruksån där man kan fiska och möta byns bäver.

 

Bär och svamp hittar ni i skogarna runt Prästgården och har ni tur så kan ni även se älg, räv, björn, varg, järv och lodjur. På vintern kan ni åka skridskor och skidor i byn eller slalom i Edsbyn, Bollnäs, Järvsö, Rättvik, Falun och Bjursås.

 

Öppet året runt!

 

Varmt Välkomna till Svabensverks Herrgård! 

Svabensverk 660

790 26  Enviken

 

Här finns vi på koordinater.

RT90: X: 6770008, Y: 1498957

WGS84: Lat N 61° 2′ 46″Lon E 15° 47′ 8″

Decimal: 61.0462, 15.7858


Vi finns också på Instagram och facebook:


Instagram


Facebook
 
stäng